Set zwerfafval

Set zwerfafval

Schoon Zeeland is een campagne voor een mooie, schone provincie. Schoon Zeeland biedt een overzicht van de projecten en acties tegen zwerfafval. Scholen, kinderopvangcentra, bedrijven, sportclubs, gemeenten en andere overheden houden samen Zeeland mooi en schoon!

Opruimacties tegen zwerfafval
Een van deze acties is het faciliteren van opruimacties tegen zwerfvuil. Vanuit verschillende scholen en buurthuizen/wijkcentra worden er al opruimacties georganiseerd. Organiseren jullie weleens een opruimactie? Om deze opruimacties te stimuleren zouden wij graag bij elk buurthuis/wijkcentra een set “Zwerfafval” neerzetten. 

Set zwerfafval
In samenwerking met de gemeente Borsele hebben wij voor alle dorpshuizen/wijkcentra in de gemeente een set “Zwerfafval” gemaakt. De set bestaat uit een stevige zak met daarin 8 grijpers en een tas met 8 hesjes en vuilniszakken. Bewoners (zowel volwassenen als kinderen) kunnen het materiaal lenen bij het dorpshuis om zo de eigen omgeving schoon te houden. Ook de gemeente Hulst vindt dit een geweldig idee! Onze vraag is dus, zouden jullie ook interesse hebben in zo’n set?

Heeft u hier interesse in dan kunt u contact zoeken via 1 van de onderstaande wegen.

www.terneuzen.nl/sportcentrumvliegendevaartwww.natuurenzo.nl www.facebook.nl/vliegendevaart www.facebook.com/NatuurenZoNME

2020-03-30T09:50:04+01:00