Opening Cloosterstraat 2019

Opening Cloosterstraat 2019

Oude tijden herleefden deze middag in de Cloosterstraat te Kloosterzande. De straat werd officieel heropend na een grootse renovatie. En dat gebeurde op bijna dezelfde manier als zo’n vijfendertig jaar geleden, toen de straat ook was vernieuwd.
Wethouder Gino Depauw en Eric de Ruijsscher van H4A klommen beiden op een kameel om de officiële opening te verrichten. Ook burgemeester Jan-Frans Mulder en wethouder Adri Totté waagden een ritje.

In de Cloosterstraat werd vorig jaar de riolering vernieuwd. Daarnaast werden deze straat én het Poolsplein heringericht. Kort na de jaarwisseling was de klus geklaard. In de meimaand werd het wegdek tenslotte nog voorzien van asfalt en was het project volledig afgerond.

Text afkomstig van de gemeente Hulst

2020-03-30T09:51:21+01:00