Eindelijk! De kabelbaan komt er!

Het heeft bloed, zweet en (net geen) tranen gekost, maar nu is het zover. De kabelbaan waar de dorpsraad hemel en aarde voor bewogen heeft, wordt een feit. Dorpsraadleden George en Tsjarda hebben zich het vuur uit de sloffen gelopen. Het ging niet altijd vlot, de berg papier is bijna even hoog als de hoop zand, maar de volhouder wint. Petje af, mannen!

Je kan moeilijk van een eerste steenlegging spreken. Het ziet er voorlopig uit als een XXL molshoop. De meiden, die er vlak naast een balletje aan het rappen waren toen ik de foto ging maken, hadden duidelijk twijfels over mijn verstandelijke vermogens. Nog even en ze hebben het door …

Nu het begin gemaakt is, zal het werk vorderen naarmate de corona-maatregels dat toestaan. Want er wordt van een hoop vrijwilligers nog wat extra zweet gevraagd voor de afwerking. Wie zich geroepen voelt, moet de website in de gaten houden. Daar zal het hele werk op de voet gevolgd worden.

2020-04-22T19:02:46+01:00