Maatregelen toerisme Zeeland per 1 mei

Maatregelen toerisme Zeeland per 1 mei

Recreatieverhuurders kunnen zich sinds vandaag inschrijven voor de verhuur van hun accommodatie met slaapplaatsen. Voor iedereen die niet meteen vrijdagavond wil verhuren, is er later ook nog tijd om in te schrijven. Iedereen die binnen de vastgestelde regels valt, kan zich inschrijven en mag mee doen. Inschrijven kan dus ook nog later dit weekend, als je later pas huurders verwacht!

We hebben er hard aan gewerkt om toerisme weer gedeeltelijk toe te laten in Zeeland. Dit systeem ondersteunt deze nieuwe aanpak. Het is voor iedereen spannend hoe dat gaat werken. Omdat we willen voorkomen dat het registratiesysteem overbelast raakt, vragen we de mensen die zich in willen schrijven om dat volgens het volgende tijdschema te doen:

van 12.00 tot 14.00 uur recreatieondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen;
van 14.00 tot 16.00 uur recreatieondernemers uit Walcheren;
van 16.00 recreatieondernemers uit de Oosterschelderegio en de rest van Zeeland.

Lees verder en link naar registratiesysteem op www.zeelandveilig.nl/ondernemers

Persbericht Zeeland Veilig

2020-05-01T12:51:28+01:00