EINDELIJK! ABSEIL!

Vijf jaren. Vijf volle jaren, om van idee tot uitvoering te komen. Vijf jaren van vergaderen, bedelen, onderhandelen, paperassen invullen, terug-naar-af, ik-zie-het-niet-meer-zitten en kom-op-niet-opgeven.

Dank zij een stuk budget van de gemeente Hulst, een duwtje in de rug van Jantje Beton, sponsoring-in-natura en anders van ons gunstig gezinde firma’s (EVS, die de rioolwerken uitvoert in Kloosterzande en Bleijko Beton), obs ’t Getij en de onverdroten inzet van vrijwilligers (niet in het minst onze bestuursleden George Bracke en Tjarda Schakelaar) is de kabelbaan af. Afgelopen donderdag werden de laatste loodjes versast. De kabel werd gemonteerd en – onder het alziend cameraoog van George – getest door Tjarda. Ze waren zo blij als een kind!

Speeltuin Kastanjehof is een 40 meter lange kabelbaan rijker. Vertrek op een hoogte van 3 meter.

2020-06-06T12:02:18+01:00