5 T.E.M. 11 OKTOBER: ZEEUWSE WEEK VAN DE VEILIGHEID

5 T.E.M. 11 OKTOBER: ZEEUWSE WEEK VAN DE VEILIGHEID

Maandag 5 oktober begint de ! Belangrijk, want iedereen heeft elke dag met veiligheid te maken. Zo zitten we nu midden in een pandemie door het coronavirus. Daar waar het ‘gewone’ leven doorgaat is het risico op een brand in huis er nog steeds. Of wat dacht je van een ongeval tijdens het vervoer van gevaarlijke stoffen? Weet jij zeker dat je veilig over het internet surft? Naast deze en meer thema’s is er ook een quiz, puzzel en speurtocht voor de kids… Dus houd onze Facebook goed in de gaten!
Omroep Zeeland

spreekt tijdens de veiligheidsweek elke dag om 17:50 met een expert over het thema van de dag. De aflevering wordt daarna elk uur uitgezonden. Voorproefje en meer info? www.zeelandveilig.nl/veiligheidsweek

2020-09-30T05:42:56+01:00