UPDATE CORONA 17 NOVEMBER (OPGELET:AANPASSING!!!)

UPDATE CORONA 17 NOVEMBER (OPGELET:AANPASSING!!!)

Tijdens de #persconferentie werd het nog eens duidelijk, het aantal besmettingen daalt. We houden ons goed aan de maatregelen en dat heeft effect. Maar we zijn er nog niet. De gedeeltelijke lockdown gaat verder om elkaar te blijven beschermen.

🎄Begin december beslist het kabinet of de maatregelen kunnen worden aangepast. Dat betekent dat sinterklaasvieringen gevierd kunnen worden. Hou afstand van anderen en ontvang maximaal drie personen thuis. De Sint doet er goed aan om op tijd en bij voorkeur alleen zijn inkopen te doen en waar mogelijk lokaal of anders online te winkelen🎁🎁.
Het kabinet heeft nog niet besloten welke maatregelen gelden rondom de Kerstdagen en tijdens oud en nieuw. Maar hoe beter we ons nu aan de maatregelen houden, hoe groter de kans op aanpassing van de maatregelen🙌

2020-11-18T14:23:43+01:00