INSCHRIJVING GRIEPVACCINATIE MANTELZORGERS VERLENGD MET EEN WEEK

INSCHRIJVING GRIEPVACCINATIE MANTELZORGERS VERLENGD MET EEN WEEK

Goed nieuws voor mantelzorgers: de aanmeldtermijn voor de griepprik is verlengd tot en met 7 december!
Zo’n 400 Zeeuwse mantelzorgers hebben zich al aangemeld voor de gratis griepprik. Zo voorkomen zij dat ze zelf ziek worden én dat ze het virus ongemerkt verspreiden. Hoe meer Zeeuwse mantelzorgers kiezen voor de griepprik, hoe groter de kans dat we samen gezond de winter door komen.
De aanmeldtermijn is met een week verlengd, omdat we zien dat er nog steeds veel interesse is en dat de reistijd die daar soms voor nodig is minder zwaar weegt. Het mobiele prikteam komt tussen 3 en 11 december nog eenmaal in Goes, Hulst, Middelburg, Terneuzen, Tholen, Vlissingen en Zierikzee.
2020-12-02T12:48:01+01:00