DORPEN VOOR MORGEN (1)

DORPEN VOOR MORGEN (1)

Op 10 en 20 november 2020 ging een webinar door over o.m. toekomstopties voor energievoorziening en vooral energiebesparing. Om de vooropgestelde milieunormen te kunnen halen, worden van iedereen inspanningen gevraagd en als die – waar mogelijk – kunnen gecombineerd en/of gesubsidieerd worden, vaart iedereen daar wel bij.

Wie geïnteresseerd is in wat die avond besproken werd, kan hieronder de presentaties downloaden van deze webinar, zoals die ons door de organisatoren werden doorgestuurd.

Ontvang tijdelijk circa 90 euro voor het verduurzamen van uw eigen woning met de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). De RRE is een tijdelijke subsidieregeling die je helpt bij het zetten van de volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning. Of u nu persoonlijk advies wil, concreet energie wil besparen of inzicht wil in uw energieverbruik- of verlies. Vraag een gratis voucher aan op de website van Duurzaam Bouwloket: https://www.duurzaambouwloket.nl/zeeland-rre. Hier leest u ook meer over de mogelijkheden in Zeeland. Wees er snel bij want op = op, aanvragen kan tot 31 maart 2021.

 

Concreet energie besparen:

CV optimalisatie

Pompschakelaar (nieuw sinds vorige week)

Bespaarbox is uitverkocht, er kom begin 2021 nog een nieuw product online.

Persoonlijk advies ontvangen:

DuMo Coach (Duurzame Monumenten Coach)

Monumentenpaspoort

Duurzaamheidsscan VvE’s

Onafhankelijk energieadvies

Krijg inzicht in uw energieverbruik- of verlies:

Energieverbruiksmanager

 

Presentatie Maarten van Poelgeest

2021-02-01T14:04:31+01:00