DEEL TEST- EN VACCINATIELOCATIES OPEN VANAF 10U

DEEL TEST- EN VACCINATIELOCATIES OPEN VANAF 10U

Testlocaties
Om 10 uur gaan de locaties Terneuzen, Vlissingen en Goes weer open.
Om 13 uur gaan de locaties Oostburg, Hulst en Zierikzee weer open.
Testlocatie Sint Maartensdijk blijft de hele dag dicht.
Mensen met een afspraak op een moment dat de testlocatie dicht is hebben een sms ontvangen en worden gebeld voor het opnieuw inplannen van hun afspraak.

Vaccinatielocaties
Zowel Goes als Terneuzen gaan om 10 uur weer open.

Code geel of oranje 
De GGD kan zich goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak, terwijl code geel of oranje van kracht is, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan en de afspraak wil verzetten, kan contact opnemen met het GGD callcenter waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet direct lukken het callcenter te bereiken, dan kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich verplicht voelen de straat op te gaan.

 

2021-02-15T09:47:18+01:00