OPROEP TELEFONISCH SPREEKUUR ZLD 11 MAART

OPROEP TELEFONISCH SPREEKUUR ZLD 11 MAART

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Wil je weten of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds? Maak dan gebruik van ons spreekuur.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we in februari helaas niet naar Zeeland toe komen om spreekuren te houden. Toch blijven wij graag in gesprek. We nodigen je daarom van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen.

Op donderdag 11 maart 2021 zitten we tussen 10.00 uur en 16.00 uur voor je klaar op het volgende telefoonnummer:

030 230 3306

Wil je alvast meer te weten komen over het VSBfonds en het regio-team voor de provincies Brabant en Zeeland? Kijk dan op https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/zeeland-en-noord-brabant

 

Tot dan!

 

 

 

Over VSBfonds

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.

2021-03-08T11:09:59+01:00