DOCUMENTAIRE OVERSTROMINGEN

DOCUMENTAIRE OVERSTROMINGEN

De dorpsraad ontving deze week volgend verzoek:

Goedemorgen,

Ik ben Ilse Ubels, River Delta Development masterstudent aan Hogeschool Zeeland. Ik ben samen met vijf medestudenten bezig met een onderzoek gericht op lokale bewoners waarin wordt onderzocht wat het overstromingsbewustzijn van de inwoners van Zeeland is.

We willen dit onderzoek graag uitvoeren onder de inwoners van Kloosterzande, vandaar dat we contact met u opnemen. We willen tijdens een online bijeenkomst de inwoners een korte vragenlijst laten invullen en daarna met ze in gesprek gaan over de indrukken en gevoelens van bewoners rondom overstromingen. Deze online bijeenkomst duurt 45 tot 90 minuten en zal op een avond in januari plaatsvinden.

Heeft u interesse om ons te helpen? We zouden graag met 30 tot 40 mensen in contact komen voor dit onderzoek. Is er een mogelijkheid om ergens een oproep te plaatsen of heeft u een email lijst voor ons?

Met vriendelijke groet,
Ilse Ubels
ilse.ubels@gmail.com / ubel0001@hz.nl
0633878618

 

Wie hieraan wil meewerken, wordt verzocht zich rechtstreeks te melden bij Ilse Ubels.

2021-12-08T12:52:00+01:00