VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Samen met Hulst voor Elkaar hebben we het plan opgevat om op elke 1e vrijdagmiddag van de maand een gezellige muziekmiddag te organiseren in De Binnendéur.
Muziek op verzoek, karaoke mogelijkheden, Oud-Hollandse spelletjes en veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Het is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Hulst.
Hulst voor Elkaar zorgt er voor dat er mensen zijn voor de catering. Ook het busje van Hulst voor Elkaar kan worden ingezet wanneer mensen daar behoefte aan hebben.
Hulst voor Elkaar gaat ook dit verzorgen.

We zijn ook nog bezig met een degelijke muziekinstallatie. Ons scherm en beamer kunnen ook worden ingezet.
Het is jammer dat de gemeente dit initiatief niet financieel heeft gehonoreerd in ons subsidieverzoek, maar Hulst voor Elkaar neemt de huur van de Binnendéur op zich. Dat scheelt een slok op de borrel..

Nu moeten daar natuurlijk vrijwilligers voor worden ingeschakeld om dit in goede banen te leiden en te regelen. Wie zich geroepen voelt om daar aan mee te werken, mag zich melden bij onze voorzitter, Robert Asselman.

2022-02-08T10:45:38+01:00