VERZOEK ONDERZOEK MOBILITEIT

VERZOEK ONDERZOEK MOBILITEIT

Beste inwoners van Kloosterzande,

Ter afronding van de bachelor Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit in Nijmegen voer ik op dit moment een afstudeeronderzoek uit naar het verband tussen de vervoersmogelijkheden van Zeeuws-Vlamingen en de leefbaarheid binnen de regio. Aangezien dit op dit moment een maatschappelijk en politiek relevant onderwerp is, hoor ik graag wat uw ervaringen zijn met het onderwerp bereikbaarheid en mobiliteit. Als inwoner van Kloosterzande en Zeeuws-Vlaanderen kunt u een bijdrage leveren aan het onderzoek door de volgende enquête in te vullen: https://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_82et8C5IVM4uTMq.

Het invullen van deze enquête helpt enorm bij het afronden van dit onderzoek, en kost u slechts 10 minuten. Uw antwoorden zullen vertrouwelijk en anoniem behandeld worden. Deelname aan het onderzoek wordt enorm gewaardeerd! Voor vragen of opmerkingen over dit onderzoek kunt u contact met me opnemen via volgend e-mailadres morrison.vervaet@ru.nl.

Bij voorbaat dank!

Morrison Vervaet

2022-04-25T12:23:01+01:00