Kerk in Klooster

Kerk in Klooster

Wintermarkt in de Hof te Zande Kerk te Kloosterzande. Weekend van 18/19 november.

Na enkele jaren met coronaregels, wordt er dit jaar weer een Wintermarkt georganiseerd in Kloosterzande. Zoals altijd zijn er ook nu gasten uitgenodigd die de resultaten van hun verschillende hobby’s laten zien en daarover desgewenst uitleg geven.
O.a. keramiek, bloemwerk, haakwerk, kantklossen, en nog veel meer zijn er te zien.
Verder zullen er natuurlijk de verse wafels worden gebakken, die bij een kopje koffie of thee in de consistorie heerlijk zullen smaken.Ook de loterij is er weer, het boodschappenspel, en een bescheiden snuffeltafel.
Dit alles in een gezellige kerstsfeer op een mooie locatie.

De opbrengst van deze markt is geheel voor het restauratiefonds van deze monumentale Hof te Zande Kerk. Ook een informatietafel van Stichting de Kerk in Klooster is aanwezig met verkoop van een aantal artikelen, w.o. de kerkkaars.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 18 november van 18.00 tot 20.00 uur.
Zaterdag 19 november van 13.00 tot 17.00 uur.
Allen welkom. Toegang gratis.
Locatie: Wm. de Zwijgerlaan 2 te Kloosterzande.

2022-10-27T05:43:23+01:00