Langs linies en kreken wandelen in Oost- Zeeuws-Vlaanderen
Langs linies en kreken

In het oostelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen wordt het wandelnetwerk ´Langs Linies en Kreken´ gerealiseerd. Dit wandelnetwerk wordt in twee fases aangelegd en de zuidkant is al gereed. Bij elkaar ligt hier 165 kilometer aan wandelroutes. De routes bevinden zich in het grensgebied met België, een streek met een heel eigen karakter. Het landschap bestaat uit akkerbouwpolders en open bosgebieden. Ook zie je tijdens het wandelen overal nog sporen van de Staats-Spaanse linies. En hier en daar vind je een verscholen dorpje. Je kunt hier terecht voor een korte tocht, maar meerdaagse wandelroutes zijn hier ook goed mogelijk. 
Routekaart Download hier de kaart
van de 1e fase van hetwandelnetwerk                                                    


Koop je wandelroute direct online
Je hoeft niet uit wandelen te gaan om je wandelkaart te kopen.In de webshop koop je gemakkelijk en snel de folder met een routekaart en uitgebreide achtergrondinformatie. Wel zo makkelijk en je hebt hem in no time in huis.

Bewegwijzering

Tijdens het wandelen is het ontbreken van duidelijke bewegwijzering onhandig en irritant. Ondanks continue controles kan het zijn dat je toch een gebrek tegenkomt. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering direct op het meldpunt van Routebureau Zeeland via 
Zo houden we onze wandelroutes spic en span voor jouw wandelavonturen.