Website D’n Meulenwiek krijgt een opfrisbeurt

Website D’n Meulenwiek krijgt een opfrisbeurt

 

 

 

Onze website begint goed gevuld te geraken. Dat laat zich vooral voelen door traagheid bij het openen. Het levert achter de schermen ook af en toe wat problemen op en de kans dat we bij een crash alles kwijt zijn, is niet denkbeeldig.

Daarom zullen de komende weken (maanden?) onderhouds- en aanpassingswerken gebeuren. Het zou dus zomaar kunnen dat de site even offline moet gaan, of dat u tevergeefs naar een rubriek zoekt. Sommige rubrieken zullen geheel of gedeeltelijk verdwijnen. Let wel: oude artikels gaan niet geheel verloren, er wordt een archief aangelegd. Wie dus wil terugkijken in die bijdragen, kan altijd via mail een digitale kopie aanvragen via het secretariaat.

Met excuses voor het evt. ongemak,

de redactie.

 

 

 

2023-03-13T10:17:54+01:00