KERK IN KLOOSTER PRESENTEERT:

KERK IN KLOOSTER PRESENTEERT:

Zaterdag 22 april concert Yesterday’s Papers

In de Hof te Zandekerk te Kloosterzande

De Zeeuwse band Yesterday’s Papers laten de muziek uit de jaren zestig en zeventig herleven in de Hof te Zandekerk. Dat doen ze op een gematigd volume, (semi) akoestisch, met mooie arrangementen en meerstemmige zang. Wil jij je ook laten terugvoeren naar die tijd? Je geniet van de nummers van The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Kinks, CCR, The Monkees en vele andere bands en artiesten.

 

Tijdens het optreden krijg je ook de verhalen achter de liedjes te horen. Yesterday’s Papers bestaat uit vier ervaren muzikanten. Sam Berhitu: gitaar, mondharmonica en zang. Louis Filius: drums/percussie en zang. Bert Hoogerheide: basgitaar en zang. Robbert Jan Swiers: gitaar en zang. De liefde voor goede ambachtelijke liedjes heeft hun samengebracht in Yesterday’s papers. En ze spelen samen de muziek waar ze van houden. Meer info: www.yesterdayspapers.nl  Jong en oud, iedereen is van harte welkom! Aanvang: 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. Tickets via: www.stichtingdekerkinklooster.nl

Toegangsprijs: Volwassenen € 12,50 p.p., Jeugd tot 15 jaar € 7,50 p.p. en Vrienden/donateurs € 10,00 p.p. Hof te Zandekerk, Willem de Zwijgerlaan 2, 4587CJ Kloosterzande.

2023-04-11T13:15:29+01:00