Oproep voor medewerking aan studieproject

Oproep voor medewerking aan studieproject

Beste inwoners van Kloosterzande

Allereerst zal ik me even voorstellen, mijn naam is Tom ’t Hart en ik ben student aan de Hogeschool Zeeland, opleiding Watermanagement. Samen met andere studenten en onderzoekers voeren we momenteel een onderzoek uit naar oplossingen voor de waterveiligheid in de omgeving van de Westerschelde, in de context van zeespiegelstijging. We zijn in dit onderzoek geïnteresseerd in de mening van Zeeuwen over mogelijkheden om ons daartegen te beschermen.

Ons doel is om groepsgesprekken te organiseren in verschillende dorpshuizen rondom de Westerschelde. Hoe kunnen we voor toekomstige generaties bescherming bieden tegen de zee? Kunnen we doorgaan op de huidige voet, of moet het anders? Wat zijn de mogelijkheden, en wanneer moeten we beginnen? Per bijeenkomst zoeken we ongeveer 8-10 personen die het leuk vinden om hierover met ons in gesprek te gaan. U hoeft geen kennis te hebben van zeespiegelstijging, dijken of hoogwater. Deelname aan deze bijeenkomsten wordt beloond met een VVV-bon ter waarde van 30 euro per deelnemer.

Lijkt het u leuk om mee te doen, meld u dan aan door een email te sturen naar mij (hart0081@hz.nl). Ook kunt u mij bereiken op +31 6 55 27 89 74. Vermeld graag uw naam en woonplaats.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Tom ’t Hart (student HZ) en Teun Terpstra (onderzoeker HZ)

2023-05-01T09:39:14+01:00