HONDENPLONS !!!

HONDENPLONS !!!

We organiseren weer een Hondenplons in het zwembad in Kloosterzande! 16 september (ondervoorbehoud dat het zwembad langer open is) mogen jullie weer met de honden komen zwemmen.

Iedereen met een kaartje krijgt een goed gevulde goodybag mee naar huis. We zullen er weer met onze winkel staan, daarvoor kun je ook al van te voren een bestelling doen via de website en die zullen wij dan meenemen mits dat op tijd gebeurd is.

Dit jaar zal Nienke Thierens van Trimsalon Thico’s Place je hond droog blazen na het zwemmen. Ze zal ook de nageltjes knippen van je hond mocht dat nodig zijn. Als je op de hondenplons een trim afspraak maakt voor je hond dan krijg je nog een leuk extraatje!

Je kunt je tickets bestellen via: https://thedogcompany.nl/product/hondenplons

 

2023-08-10T11:50:24+01:00